Weekendul de Artă și Antichități te așteaptă cu noi fragmente din trecut, la Palas

0
59

Un alt final de lună înseamnă o nouă oportunitate de a te îndrăgosti de exponatele disponibile în cadrul Weekendului de Artă și Antichități de la Palas. Obiectele aflate la a doua tinerețe te așteaptă, în perioada 18 – 20 februarie 2022, în Atrium, unde le poți afla povestea. Bijuterii cu eleganță aparte, piese decorative unicat, obiecte de colecție și multe altele te vor fascina cu poveștile ce le acompaniază.
Așa cum te-am obișnuit, ultimul weekend al lunii aduce în Atriumul Palas obiecte ce posedă un farmec deosebit, oferite de trecerea timpului. Tablouri pictate cu măiestrie, porțelanuri și argintărie atent păstrate și multe alte obiecte de colecție te vor purta într-o călătorie încărcată de nostalgie. Atuul acestor articole îl reprezintă autenticitatea, iar acesta este un motiv în plus pentru care ar trebui să alegi piesele decorative unicat, prezentate de către expozanți. Statuete inedite ce și-au pus amprenta în locuințele de odinioară, decorațiuni ce posedă frumusețe atemporală, seturi de ceai din porțelan sau chiar și jucării cu ajutorul cărora vei retrăi amintirile din copilărie.
Cine spune că ai nevoie de o ocazie anume pentru a face o surpriză unei persoane dragi nu a fost la Weekendul de Artă și Antichități. Simpla descoperire a unui obiect special reprezintă un motiv suficient pentru a dărui, iar obiectele cu patina timpului sunt cadoul perfect. Doamnele și domnișoarele își pot accesoriza ținutele cu bijuterii pline de mister, iar domnii pot obține o notă de eleganță cu ajutorul ceasurilor unicat ce au luat parte la trecerea orelor. În plus, îți vei putea completa colecțiile de monede, timbre, viniluri sau vei descoperi comori literare ce merită prețuite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =