Zborul Tarom spre Bruxelles a fost redirectionat spre Amsterdam, urmatorul zbor – anulat / Cursa BlueAir Bacau – Bruxelles a fost anulata

0
49

Un zbor al Tarom Bucuresti – Bruxelles a fost redirectionat spre Amsterdam, iar zborul de la 16:50 a fost anulat, anunta compania. In acelasi timp, zborul Bacau – Bruxelles – Bacau al companiei BLueAir a fost anulat, au anuntat astazi cele doua companii.
Astfel, zborul TAROM – cursa RO 371 (Bucureşti – Bruxelles), care ar fi urmat să aterizeze la ora 09:20 (ora locală) pe Zaventem (Bruxelles), cu 83 de pasageri la bord, a fost redirectionat pe aeroportul din Amsterdam, aeroportul belgian fiind inchis complet pana maine.
Compania TAROM informeaza ca, din cauza situatiei de criza de pe aeroportul din Bruxelles zborul TAROM RO373 cu destinatia Bruxelles, prevazut sa decoleze astazi 22 martie 2016 la ora 16.50 se anuleaza.
In ce priveste compania BlueAir, zborul 0B223/224 Bacau – Bruxelles – Bacau de astazi, 22 martie 2016, este anulat.
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze pe teritoriul Regatului Belgiei că autorităţile locale au decis instaurarea nivelului de alertă gradul 4, urmare evenimentelor de tip terorist, produse la data de 22 martie 2016, în aeroportul internaţional Zaventem – Bruxelles, care a şi fost închis pentru toate decolările şi aterizările programate, iar parte din cursele aflate deja în aer au fost redirecţionate către Amsterdam.

sursa: Hotnews

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here