Zboruri interne pe ruta Iasi – Bucuresti si retur, cu Blue Air. Vezi care este orarul de zbor pe aceasta ruta

0
76

Blue Air lanseaza, in premiera, zborurile interne pe ruta Bucuresti – Iasi – Bucuresti, cu doua frecvente pe zi! Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 47.90 euro*/segment (*TVA si taxe incluse, locuri limitate), online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agentii partenere.
Zborurile interne au reprezentat intotdeauna o pondere foarte mare din totalul solicitarilor primite din partea pasagerilor nostri si ne bucuram ca astazi putem sa le indeplinim nevoile prin introducerea rutei Bucuresti – Iasi si retur”, sustin reprezentantii Aeroportului International Iasi.
Ruta Iasi – Bucuresti si retur se alatura zborurilor deja disponibile in orarul de iarna 2015/ 2016, incepand cu 25 octombrie si se va opera cu aeronave moderne de tip Boeing 737.
Acest tip de avion ofera pasagerilor siguranta, un confort sporit, o durata redusa de zbor si poate opera in conditii meteo cu vizibilitate redusa. Tariful pentru zborurile interne include un bagaj de mana in limita a 10 kg, 1 bagaj de cala in limita a 32 kg si un snack pe timpul zborului”, a declarat Gheorghe Racaru, director general Blue Air.
Cursele Iasi – Bucuresti si retur vor fi operate dupa urmatorul orar de zbor 07.00 Iasi- 0.8.00 Bucuresti; 07.30 Bucuresti- 08.30 Iasi; 19.30 Iasi-20.30 Bucuresti; 20.30 Bucuresti – 21.30 Iasi.
Rute Blue Air:
din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia
din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Torino
– din Sibiu: Stuttgart
– din Constanta: Milano (Bergamo)
– din Larnaca: Atena, Salonic
– din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here