Zilele Portilor Deschise Online, la USAMV Iasi

0
61

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad” organizează, pe 7 și 8 mai, Zilele Porților Deschise Online, eveniment dedicat tuturor elevilor interesați de oferta educațională a celor patru Facultăți ale USAMV. Tinerii vor avea astfel posibilitatea vizionării de clipuri și colecții de fotografii cu locațiile principale, biblioteca, amfiteatrele, laboratoarele, Serele, Institutul de Cercetări pentru Agricultură și Mediu, dar și a clinicilor veterinare, a camerelor de cămin, a cantinei și a bazei sportive. De asemenea, vor avea posibilitatea de a beneficia de asistență online cu întrebări și răspunsuri live de la studenți și profesori.

Scopul principal al evenimentului este ca elevii să își poată creiona, din online, o idee despre cum va arată viața de student la USAMV Iași, condițiile de studiu, de cazare, dar și de practică.

La Facultatea de Agricultură vor fi prezentate clipuri și activități inedite pe toate specializările: Agricultură, Montanologie, Exploatarea mașinilor și instalațiilor pentru agricultură și industria alimentară, Ingineria și managementul afacerilor agricole, Tehnologia prelucrării produselor agricole, Protecția consumatorului și a mediului, Biologie.

Facultatea de Horticultură propune elevilor prezentarea laboratoarelor, sălilor de curs dar și a serelor, câmpurilor experimentale și a Cramei unde studiază studenții de la specializările de Horticultură, Peisagistică, Ingineria mediului, Biotehnologii agricole, dar și ce oportunități au după absolvire.

Facultatea de Zootehnie, prin specializările Zootehnie, Piscicultură și acvacultură, Inginerie și management în alimentația publică și agroturism, Controlul și expertiza produselor alimentare, va prezenta elevilor importanța alimentației și de ce acest domeniu este unul vital.

La Facultatea de Medicină Veterinară elevii vor avea posibilitatea să viziteze virtual clinicile unde sunt îngrijiți prietenii necuvântători, dar și condițiile moderne de studiu oferite.

Pentru a se putea conecta online, pe 7 și 8 mai cu reprezentații facultăților tinerii trebuie să completeze un formulat de înscriere https://forms.gle/JVMz7V4guFLWCtrD6

USAMV Iași continuă seria demersurilor prin care își dorește să vină mai aproape de comunitate. Reamintim că, de pe 14 aprilie instituția oferă posibilitatea elevilor de clasa a XII-a și absolvenților de liceu interesați posibilitatea de preînscriere online pentru admiterea din vară, prin accesarea link-ului http://admitere.uaiasi.ro/

Informații complete despre admiterea din acest an, de la USAMV Iaşi pot fi consultate pe site-ul www.uaiasi.ro/admitere şi pe Facebook la https://www.facebook.com/uaiasi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here