Ziua copiilor, bucuria tatilor- se deschid terasele! O terasa din Iasi isi intampina clientii cu sampanie gratis

0
57

Distantarea sociala incepe, de astazi, sa isi estompeze efectele. Patronii teraselor din Iasi isi asteapta astazi primii clienti. Potrivit noilor reguli, clienţii trebuie să îşi facă rezervare înainte de a merge la terase, iar unii patroni pregătesc meniuri de unică folosinţă şi tacâmuri sigilate.

La mese nu vor fi acceptate mai mult de patru persoane, iar între cei care nu fac parte din aceeaşi familie trebuie să existe o distanţă de un metru şi jumătate. De asemenea, vor exista si circuite şi pentru accesul la toaletă.

Sampanie gratuita la deschiderea Terasei Mamma Mia!

Managerul unui restaurant din Iasi, anunta ca isi va intampina clientii cu sampanie gratuita la deschiderea terasei.

Fiecare client va primi un pahar din noile spumante de la Cotnari, din partea casei. Datorăm tot ce am devenit tuturor, pentru faptul că ați avut încredere în noi și ne-ați ales să facem parte din această mare comunitate de mai bine de 17 ani. Pentru că vrem să aveți o experiență cât mai frumoasă, pe terasa Mamma Mia, veți putea alege dintre spumante albe din gama Selecții, seci sau dulci dar și spumante rose din aceeași gamă. Dorim să vă răsplătim încrederea, prin servicii și produse sigure și calitative. Spumantele oferite sunt obținute exclusiv din soiuri autohtone, respectiv din Frâncușă, Tămâioasă Românească și Feteasca Neagră. Vrem să fie un eveniment memorabil și vă urăm cât mai multe zile de vară plăcute la Terasa Mamma Mia și să știți că ne-ați lipsit!”, este mesajul administratorilor de la Mamma Mia.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 1