Trucuri în bucătărie pe care sigur nu le știai

0
64

Dacă îți place sa petreci mult timp planificând mese și stabilind meniuri, înseamnă că ai nevoie de o serie de trucuri. Sunt practice, menite să îți facă viața mai ușoară, dar și să economisești timp (și nervi). Iată câteva dintre cele mai bune sfaturi care te-ar putea face să spui „Cum de nu m-am gândit la asta?“.

1. Impresionează-ți invitații cu gheață ca de cristal

Știm cum arată un cub de gheață. Are o culoare albă, opacă. Puteți însă să obțineți gheață cu aspect de cristal pentru a ne da pe spate musafirii. Este foarte simplu: folosește apă filtrată pe care o fierbi. O lași să se răcească, după care repeți procedura. Când s-a răcit și a doua oară, o pui în suportul de gheață și o bagi la congelator. Invitații vor remarca imediat că gheața „preparată” de tine este deosebită.cristale_de_gheata

2. Metoda genială de decojire a portocalei

Acest sfat este util mai ales pentru cei care nu au unghii. Cu câteva tăieturi inteligente de cuțit vei curăța o portocală fără să te umpli de suc. În plus, este și distractiv!cojirea_portocalei

3. Păstrează cutia cu înghețată într-o pungă

Probabil ai remarcat că atunci când cumperi înghețată din magazin este moale și pufoasă. După ce o păstrezi în congelatorul de acasă, riști să îți rupi lingura în ea. Dacă pui cutia cu înghețată într-o pungă de congelator, scapi de înghețata tare ca piatra. Încearcă să scoți aerul din pungă înainte de a sigila. Astfel, înghețata ta se va păstra moale, tocmai bună de mâncat.pastrare_inghetata
Află mai multe trucuri pe Eu, Femeia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

90 − = 84