11 perchezitii DIICOT la Iasi, după ce un judecător a intervenit pentru doi condamnati

0
64

Unsprezece percheziţii ale DIICOT au avut loc sâmbătă în Iaşi, într-un caz de evaziune fiscală şi trafic de influenţă,surse judiciare spunând că e vizat şi un judecător al Curţii de Apel Iaşi ce ar fi acceptat promisiunea a 200.000 lei pentru admiterea unei contestaţii a doi condamnaţi la închisoare.

Potrivit unor surse judiciare, unsprezece percheziţii ale DIICOT au avut loc, sâmbătă dimineaţă, în mai multe locuri din Iaşi, într-un dosar de evaziune fiscală şi trafic de influenţă, printre persoanele vizate fiind judecătorul Dan Anton de la Curtea de Apel Iaşi, care este suspectat că a intervenit în favoarea unor persoane condamnate, în schimbul sumei de 200.000 de lei şi al unor bunuri.

Citeste si Mafia de la Salubris

Astfel, judecătorul ar fi acceptat promisiunea sumei de 200.000 de lei şi a unor produse alimentare – curcan şi vin – pentru admiterea unei contestaţii în anulare faţă de doi condamnaţi definitiv la trei ani de închisoare pentru evaziune şi spălare de bani într-un dosar al DIICOT Iaşi, spun surse judiciare. Conform aceloraşi surse, intermediar ar fi un fost judecător, în prezent pensionar. Acţiunea DIICOT de sâmbătă ar fi fost declanşată în urma unui denunţ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here