1500 de evanghelisti vor protesta la Iasi impotriva abuzurilor comise in cazul Bodnariu

0
54

Colegiul „Richard Wurmbrand” împreună cu bisericile evanghelice din Iași organizează o acțiune de solidaritate, protest și mărturie publică a valorilor familiei creștine, sâmbătă, 30 ianuarie 2016, între orele 11:00 – 13:00, pe traseul Piața Unirii – Palatul Culturii.
Prin această acțiune, participantii doresc să isi arate solidaritatea față de familiile de români cărora li s-au luat copiii de către organizația „Barnevernet” din Norvegia, pe baza unor abuzuri comise de către asistenții sociali ai organizației și alți funcționari publici. Cu ocazia acestui protest, protestatarii vor cere autorităților române implicarea activă și urgentă în vederea soluționării favorabile a situațiilor în care se află familiile române, despărțite abuziv de copiii lor.
Suntem alături de familia Bodnariu și ne exprimăm solidaritatea cu familiile care au experiențe similare. Totodată, declarăm public credința noastră privind familia. Noi credem că familia este formată dintr-un bărbat și o femeie. Copiii sunt parte a familiei și, în educarea lor, părinții au dreptul și libertatea de a promova învățătura creștină. Noi susținem drepturile familiei și dreptul de a crește copiii doar în cadrul familiei. La această adunare vor participa aproximativ 1.500 de persoane. Vom porni marșul din Piața Unirii și ne vom deplasa înspre Palatul Culturii. Aici va avea loc o adunare publică unde vom intona imnul național și două cântece, iar reprezentanții acțiunii vor rosti discursuri legate de obiectivele anunțate”, a declarat Cristian Ovidiu Lucaci, directorul Colegiului „Richard Wurmbrand”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here