35 de blocuri din Iasi vor fi reabilitate termic pe fonduri europene. Vezi daca blocul tau este pe lista

0
65

Proiectul privind reabilitarea primelor blocuri reabilitate termic cu ajutorul fondurilor europene a ajuns la etapa licitaţiei. Primarul interimar Mihai Chirica a anunţat că anunţul privind proiectarea primelor 36 de blocuri care vor fi reabilitate a fost validat de Autoritatea Națională pentru Achiziții Publice, urmând să fie publicat și în Sistemul electronic de achiziţii publice.

Este un proiect important pentru că vizează o serie mai largă de acţiuni, cum sunt reabilitările termice, dar se va ţine cont şi de confort şi eficienţă energetică. Se vor putea reface terase, înlocui echipamente şi instalaţii, dar şi monta, moderniza sau înlocui lifturi. Au fost propuse doar blocurile care au acord de principiu de la minim două treimi dintre proprietari. Blocurile au fost stabilite în urma dezbaterilor cu ieşenii. Suma totală estimată este de 600.000 de lei, inclusiv TVA. Deschiderea ofertelor va avea pe 22 iunie”, a declarat Mihai Chirica.

Acesta a adăugat că cele 36 de proiecte tehnice vor beneficia de fonduri europene prin intermediul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020lista blocuri-1000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 1 =