500 de locuri de munca, intr-o noua cladire de birouri, in ansamblul Palas

0
72

Compania IULIUS continuă dezvoltarea polului de business regional consolidat în ansamblul Palas printr-o nouă investiţie. Recent, compania a demarat lucrările de construcţie a unei noi clădiri de birouri clasa A, care va facilita crearea a peste 500 de locuri de muncă.

 Imobilul, care va fi situat în proximitatea food court-ului ansamblului Palas şi a clădirii United Business Center 2, va avea şase etaje şi o suprafaţă de 5.100 mp închiriabili.

 Pentru a asigura securitatea şi siguranţa deplină a circulaţiei auto şi pietonale în vecinătatea şantierului, pe durata lucrărilor de edificare a clădirii de birouri sunt implementate restricţii de trafic pe strada Sf. Constantin şi Elena. Acestea au fost avizate de Biroul Rutier al Poliţiei Municipiului Iaşi şi de Primăria Municipiului Iaşi. Astfel, banda de circulaţie din proximitatea ansamblului Palas a fost restricţionată, permiţând, astfel, desfăşurarea în siguranţă a lucrărilor de construcţie, precum şi a aprovizionării restaurantelor din food court şi a hipermarketului, menţinând, în acelaşi timp, relaţiile de bună vecinătate cu proprietăţile din zonă.

 Compania IULIUS va investi aproximativ 11 milioane de euro în moderna clădire de birouri, iar termenul de finalizare este estimat pentru jumătatea anului viitor.

 Cei 500 de angajaţi care vor lucra aici vor beneficia de dotări şi tehnologii ultramoderne, de multă lumină naturală, de terase exterioare circulabile amenajate în trepte, cu panoramă spre parcul Palas şi Palatul Culturii, de acces direct în zona de food court, precum şi de întreaga gamă de servicii din ansamblul mixt Palas.

 Odată cu finalizarea noii clădiri, suprafaţa de birouri din ansamblul Palas va ajunge la 75.100 mp închiriabili, în care vor lucra 8.000 de persoane, la peste 50 de companii multinaţionale, din domeniile IT, Outsourcing, financiar-bancar etc.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here