A îmbrăcat-o pe Lady Gaga, iar DNA a trimis-o în judecată

0
45

Faima ei a depăşit graniţele ţării, după ce le-a îmbrăcat cu atâta inspiraţie pe Lady Gaga şi Rihanna. La mijlocul acestei săptămâni, Ingrid Vlasov posta pe Facebook noua creaţie vestimentară pregătită pentru Lady Gaga, o rochie-halat în valoare de câteva mii de lei.

Acum creatoarea de modă trebuie să dea explicaţii procurorilor anticorupţie pentru cei peste 240.000 de lei pe care ea şi soţul ei i-au încasat de la Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) fără să presteze sau să ofere nimic în schimb. Procurorii DNA susţin că Ingrid a profitat de poziţia pe care tatăl ei, Mihail Vlasov, o deţinea în cadul CCIR (preşedinte) pentru a primi sume de bani pentru servicii inexistente. Nici soţul lui Ingrid nu a „scăpat” de bunăvoinţa socrului.

Marian Nedelcu a făcut gaură în bugetul Romexpo, centru expoziţional deţinut de CCIR, după ce a închiriat Casa Leda (o vilă din curtea Romexpo) şi terenul aferent la preţul de 500 de lei pe lună. În perioada cât a stat aici, septembrie 2012 – octombrie 2014, soţul lui Ingrid ar fi prejudiciat Romexpo cu 109.000 lei, spun procurorii. Tatăl grijuliu al lui Ingrid, Mihail Vlasov, se află la închisoare (5 ani) pentru acuzaţia de trafic de influenţă, scrie click.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 83 = 89