A murit fostul viceprimar al Iașului, Constantin Neculau

0
64

Fostul viceprimar al Iașului Constantin Neculau a murit, după ce, în ultimii ani, a avut probleme grave de sănătate.
In noiembrie 2011, fostul viceprimar al Iaşiului  s-a internat de pe 19 noiembrie la Spitalul de Neurochirurgie în urma unui accident vascular cerebral ischemic, in urma caruia a avut nevoie de o perioada indelungata pentru recuperare.

Constantin Neculau a fost viceprimar în perioada 2004 – 2008, și a avut mai multe mandat de consilier local.
În ultimii ani, fostul viceprimar s-a retras din viața publică locală în contextul problemelor de sănătate. În plan politic, Neculau a fost membru PRM și, ulterior, PSD.
„Primarul Municipiului Iași, domnul Mihai Chirica, își exprimă profundul regret la aflarea veștii încetării din viață a domnului Constantin Neculau, fost consilier local și viceprimar al municipiului Iași (2004 – 2008). Pe parcursul întregii sale activități administrative, Constantin Neculau a contribuit substanțial la elaborarea și concretizarea a numeroase proiecte cu efecte benefice pentru comunitatea ieșeană. Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, se arată într-un mesaj al primarului Mihai Chirica.

Slujba de inmormantare va avea loc joi, începând cu ora 12.00 la Biserica Sf. 40 de Mucenici, iar inhumarea va avea loc la ora 13.00 la Cimitirul Eternitatea din Iaşi. (M.G.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here