A murit Louise Barnea, directoarea Colegiului de Arte, una dintre cele mai indragite profesoare din Iasi

0
145

Este doliu în învățământul pre-universitar din România. O profesoară îndrăgită de la Colegiul de Artă Octav Băncilă Iași s-a stins din viață.

Profesoara Dana Louise Barnea de la Colegiul de Artă Octav Băncilă Iași s-a stins din viață. Colegii, prietenii, familia sunt în doliu și au transmis un mesaj cu privire la decesul profesoarei-director.
Reprezentanții Uniunii Sindicatelor Libere din Invatamantul Preuniversitar (USLIP) Iasi au transmis că profesoara Dana Louise Barnea “a fost un adevărat model” pentru întreaga comunitate școlară din județul Iași.
Astăzi, ne-a părăsit doamna Director-profesor Dana Louise Barnea de la Colegiul de Artă Octav Băncilă Iași.  Colegii, prietenii, familia nu o vor uita niciodată pe cea care a fost un adevărat model pentru întreaga comunitate școlară din județul Iași. Drum lin către stele doamna profesor! Condoleanțe familiei!”, transmit reprezentanții USLIP Iași.
Omul care mi-a fost scut, sprijin, ajutor și bunătate în cea mai grea perioadă a vieții mele a plecat din această lume materială. Poate nu i-am spus vreodată îndeajuns cam cât a însemnat susținerea ei și cum mi-a modelat viitorul. Eram doar un copil cu un copil în pântece…Acest om m-a susținut pana în pânzele albe sa duc sarcina și studiile la bun sfârșit! După 15 ani, copilul meu este elev în același liceu, unde a început totul.
Atât de mult am cautat-o pentru o îmbrățișa, iar acum… Drum lin către eternitate, om minunat! Îți voi prețui mereu amintirea! Condoleanțe familiei”, transmite Ana-Maria Bosancu, după moartea profesorului.
Un om puternic, curajos si vertical, un profesor extraordinar. Avea mereu un zambet, un sfat, o incurajare pentru cei care o inconjurau. In memoria mea aceasta este Dana Barnea, directorul cu care am inceput calatoria in aceasta scoala si colega mea, zambind…Condoleante familiei!”, a scris și Mihaela Cenusa.

Celor care doresc să aducă un ultim omagiu o pot face incepand cu ora 15 a acestei zile, pana maine seara, 14. 01.2024, in foaierul Sălii de festivități a Colegiului Național de Artă “Octav Băncilă”, acolo unde a fost depus trupul profesoarei Dana Louise Barnea. Înmormântarea va fi marți, la Cimitirul Sfânta Treime Păcurari.
Aida POPA

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here