A murit Rona Hartner. Artista de 50 de ani si-a prevestit sfarsitul

0
122

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, după o lungă și dificilă luptă cu cancerul. Actrița s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme grave de sănătate, la plămâni și creier, iar apropiații acesteia sperau la un miracol.
​Rona Hartner a fost una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe de la noi din țară. La doar 50 de ani, aceasta reușise să câștige lupta cu cancerul la colon, însă la scurt timp boala a recidivat și a fost, din nou, diagnosticată cu cancer, de această dată la plămâni și creier.

Nu cu foarte mult timp în urmă, Rona a dezvăluit o experiență care a marcat-o. În timpul unei sesiuni dureroase de chimioterapie, una foarte dureroasă, acesteia i-a apărut în vis tatăl ei decedat care o chema la el. În acele momente, actrița a simțit o prezență rece în spital și a auzit vocea tatălui său spunându-i: „Haide, fata mea!„. Visul a continuat cu apariția lui Iisus, care i-a spus: „Și dacă nu vreau să te vindec?” Visul tulburător a făcut-o pe actriță să rostească o rugăciune profundă, amintindu-și un Psalm care spune că iubirea divină este mai importantă decât viața.

Deși fanii și apropiații acesteia sperau la un miracol, Rona Hartner s-a stins din viață joi, 23 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani. Anunțul decesului a fost făcut chiar de sora actriței, Rinda, care a publicat pe Facebook o fotografie cu o lumânare aprinsă. 

Admiratorii și prietenii Ronei au lăsat zeci de comentarii de condoleanțe, luându-și rămas bun de la una dintre cele mai mari actrițe ale României. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here