aBeauty Clinique a cucerit piata de profil din Iasi! Cea mai premium clinica de infrumusetare din Moldova s-a deschis la Iasi

0
64

aBeauty Clinique si-a deschis portile si in Iasi! Cu 5 ani de experienta in spate, clinica de estetica faciala si corporala patrunde pe piata ieseana cu o locatie aflata in Copou, pe Sos. Petre Andrei Nr. 28, in cadrul complexului Exclusive Residence.

Incepand cu 2012, clinica este in continua expansiune, ajungand in final si in Iasi, spre entuziasmul locuitorilor care frecventau serviciile companiei in locatia din Bucuresti. Clinica mai are sedii in Brasov, Constanta si Galati. In 2016, aBeautyClinique a incheiat anul de afaceri cu o cifra de 1 milion de euro prin cele patru clinici de la acel moment, fiind numarul 1 din Romania in aceasta nisa, iar in noiembrie 2017 cifra de afaceri deja o depasise pe cea din anul anterior.

O noutate inedita in oferta acestora consta in cele doua aparate unice in Nord-Estul Romaniei, Syneron VelaShape III (cel mai nou aparat de remodelare corporala si anticelulita, folosit astazi inclusiv de vedete cunoscute de la Hollywood, ce reduce cu mult din timpul de refacere) si DermaFrac  (utilizat pentru tratamente faciale de catre medici prin injectii nedureroase in epiderma, cu scopul curatarii, infuziei si producerii de colagen), au declarant reprezentantii companiei.

Clinica ofera o gama larga de servicii, de la epilare si tratament pentru cicatrici si vergeturi pana la injectari de marire a buzelor si tratarea acneei sau a petelor. Conform reprezentantilor, clientii standard sunt din patura middle-class si high-class, majoritare fiind doamnele si domnisoarele, dar existand si clienti de sex masculin, trecuti de varsta de 40 de ani.

Un aspect interesant al practicilor clinicii este un software ce analizeaza, compara si evalueaza rezultatele, ajutandu-i atat pe medici cat si pe pacienti sa urmareasca indeaproape progresul tratamentelor, conform reprezentantilor companiei.

Deschiderea a avut loc vineri, 3 noiembrie 2017, in prezenta unor invitati de seama. Alaturi de reprezentantii clinicii a fost prezenta si cunoscuta Dana Savuica.

aBeauty Clinique sunt prezenti si online, la https://www.abeauty.ro si https://www.facebook.com/aBeautyclinique, unde personalul sta la dispozitie cu informatii suplimentare, prin e-mail la iasi@abeauty.ro sau la telefon, la numarul 074848402, valabil pentru zona Iasi si Nord-Estul Romaniei.

Radu SEICARU

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 84 = 85