Accesul in campusul Tudor Vladimirescu va fi monitorizat printr-un sistem performant de control

0
82

Caminele din campusul studentesc Tudor Vladimirescu vcor fi atent monitorizate în ce priveste accesul persoanelor. In acest sens, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” Iasi va organiza o licitatie pentru achiziţia şi montarea unui sistem de control acces al persoanelor in Campusul studentesc “Tudor Vladimirescu”, pentru care a fost prevazuta suma de 285.454 lei. Durata contaractului este: de 2 luni, începând de la data semnării contractului de către ambele părţi, şi include livrarea, receptia si plata.
Potrivit proiectului intocmit de firma Quartz Matrix SRL Iasi, vor fi montate instalatii de control acces la parterul tuturor caminelor, de la T1 la T21, dar si la rectoratul universitatii. Data limita de depunere a ofertelor este 21 septembrie, ora 09.00.
Aceasta licitatie vine la 3 ani de la achizitia celor 275 de sisteme de supraveghere complete, care contineau cate un DVR si cate 16 camere de supraveghere, pentru care UTI a prevazut un milion de lei. Avitech Co SRL, firma desemnata castigatoare, apartine unui discret om de afaceri israelian de origine romana implicat in mai multe afaceri in Bucuresti si Ilfov. De altfel, un amanunt extrem de interesant este si faptul ca Silvio Vitenstein a fost fondatorul companiei care a oferit softul pentru referendumul din 29 iulie 2012.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here