Misiuni de ordine publică prilejuite de sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului

0
62

În ziua de 08 septembrie a.c. cu prilejul Hramului Mănăstirii Hadâmbu, eveniment religios la care participă un număr însemnat de credincioşi, mai multe patrule de jandarmi vor asigura ordinea şi liniştea publică pe timpul manifestărilor. Astfel, vor fi luate măsuri specifice pentru a se respecta ordinea şi liniştea pe timpul slujbei religioase, precum şi deplasarea ordonată a credincioşilor spre locul de închinare. De asemenea, se va acţiona pentru prevenirea faptelor antisociale, avându-se în vedere afluxul mare de persoane.
Totodată, în zilele de 07 şi 08 septembrie 2014, în cooperare cu Poliţia Iaşi, efective de jandarmi vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice, la manifestările religioase şi cultural-artistice prilejuite de sărbătorirea Naşterii Maicii Domnului în localităţile Miroslava, Grajduri, Scobâlţeni, Hălăuceşti, Tomeşti şi Tuţora din jud. Iaşi.
De asemenea, în ziua de 08 septembrie 2015, în oraşul Hîrlău, jandarmii ieşeni vor asigura măsurile de ordine la Festivalul de datini şi cântece, manifestare la care participă în fiecare an un public numeros.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here