Accident de muncă la complexul Royal Town din Copou. Mai mulți muncitori au căzut de la înălțime după ce s-a surpat un planșeu

0
96

Șase muncitori au căzut de la 6 metri după ce s-a surpat un planșeu. O parte dintre aceștia au fost duși la UPU SMURD, Spitalul Sf Spiridon.O primă victimă este un nepalez de 30 de ani, policontuzionat, TCC cu PC, contuzie toracica forte, fractură gambă stânga, pneumotorax.A doua victimă este un român de 51 de ani, policontuzionat. TCC cu PC, cu contuzie toraco abdominala forte, fractura deschisa femur stangg, fractura cot drept.
O a treia victimă este tot un român, de 44 de ni, policontuzionat, cu fractura cot stangg, traumatism cu plaga contuza antebrat drept.
A patra persoană este un bărbat de 35 ani, cu escoriatii occipitale , escoriatie omoplat drept, contuzie stern. Alte două persoane sunt investigate momentan la Spitalul de Neurochirurgie.
” Inspectoratul Teritorial de Muncă a fost sesizat de către cei de la ISU privind săvârșirea unui accident de muncă la o societate comercială. Au fost implicate 6 victime, din care cinci cetățeni români și unul străin. Ei lucrau la turnarea unui planșeu de beton de aproximativ 40 de metri lungime și 4 metri lățime. Acel planșeu de beton s-a surpat și au căzut de la o înălțime de aproximativ 6 metri. Inspectoratul Teritorial de Muncă va cerceta evenimentul având în vedere faptul că este un accident de muncă colectiv, fiind mai mult de 3 victime”, a declarat directorul ITM Iași, Costel Grojdea.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here