Actiunea Ghiozdanelul, un act de caritate pentru copiii nevoiasi din Onesti

0
63

Are nevoie de ajutor pentru a ajuta! Un tanar din Onesti, alaturi de doi prieteni din copilarie, a initiat pentru al 7-lea an consecutiv, o campanie de stragere de rechizite/ghiozdane, care vor fi oferite copiilor nevoiasi, in prag de an scolar. Redam mai jos mesajul complet al campanie initiate de Mihai Zarzu.
Un nou an școlar se apropie cu pași repezi, fapt pentru care am decis să păstrăm tradiția și să inițiem Acțiunea “Ghiozdănelul” .Împreună cu cei doi prieteni din copilărie, Alex și Alexandra Denisa, am hotărât să menținem aceeași transparență ,să lucrăm individual dar împreună cu dumneavoastră, cei care în fiecare an ne-ați oferit sprijinul. La început, nici o clipă nu am crezut că vom mobiliza atâția oameni minunați și vom cunoaște persoane noi dornice de a oferi sprijinul .
Actiunea ghiozdanelul, nu este doar o actiune de caritate în care strângem un numar de ghiozdane și-l ducem la copilași, consider că a devenit o mică “familie” in care apar noi oameni in fiecare an și ajută necondiționat .
De aceea vă propunem o lista de rechizite ce completează armonios viața unui elev și il ajută să parcurgă primii pași ai cunoașterii .
1. Ghiozdanul
2. 20 de caiete (10 dictando, 10 matematica)
3. 10 coperti plastic
4. 1 stilou/pix cu gel
5. 2 radiere
6. 5 creioane
7. 1 set de creioane colorate
8. 1 set carioci
9. 1 set pixuri (culori diferite)
10. 1 bloc de desen
11. 1 set de acuarele
12. 1 set de pensule
13. 1 rigla
14. 1 penar
Fiecare ajută cu cat poate si noi o sa echipăm ghiozdanele corespunzator . Rechizitele vor fi donate copiilor nevoiași din Onești !
In ideea că v-am convins, astept o reactie la propunerea noastră și noi sugestii .
Punctele de strângere a rechizitelor sunt :
– Cafeneaua Literara
– Farmacia Toger, B-dul Oituz, nr. 16 (vis-a-vis de fantana arteziana
de langă mall)
– Zarzu Mihai . nr contact : 0753 152 672
– Buteica Denisa . nr contact : 0751 126 986

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

86 − = 76