Traseul autobuzului 50 a fost prelungit până la Gara Iasi

0
58

Primăria Municipiului Iași, împreună cu Compania de Transport Public Iași, informează publicul călător că, începând cu ziua de luni, 4 septembrie 2017, traseul de autobuz 50, care face legătura între municipiul Iași și Aeroportul Internațional Iași, se prelungește până la Gara Iași. Astfel, itinerariul va  fi  următorul:

– pe sensul spre Aeroportul Internațional Iași: Gara Iași – Piața Unirii – Târgu Cucu – Aeroport (cu stațiile intermediare Piața Unirii și Târgu Cucu);

– pe sensul spre Gara Iași: Aeroport – Târgu Cucu – Piața Independenței – Gară (cu stațiile intermediare Târgu Cucu și Piața Independenței).

Orarul traseului 50 este realizat în strânsă legătură cu programul zborurilor. Pentru cursele interne, autobuzul sosește la aeroport cu o oră înaintea decolării avioanelor, urmând a părăsi aeroportul la 20 de minute după aterizare. În cazul curselor externe, acești timpi se măresc la două ore pentru decolări și 30 de minute pentru aterizări.

Graficul de circulație poate fi consultat la adresa de web www.sctpiasi.ro, pe pagina Facebook a C.T.P. Iași, în stațiile de pe parcurs sau la punctele proprii de vânzare a legitimațiilor de călătorie. Pentru călătoria cu autobuzul 50 sunt valabile biletele pentru una și două călătorii din oferta C.T.P. Iași. Bilete pentru o călătorie pot fi procurate de la conducătorul auto. Prima cursă cu plecare de la Gara Iași spre Aeroportul Internațional Iași va fi în ziua de luni, 4 septembrie 2017, orele 12.35.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

46 − = 37