Actiuni de dezinsectie în Centru si Copou

0
50

Acțiunile de dezinsecție, larvicidare și aplicare a tratamentelor împotriva căpușelor continuă în Municipiul Iași.

Astfel, operațiuni de dezinsecție s-au realizat în zilele de 8 mai, 21 mai, 4 iunie, 25 iunie și 2 iulie, de larvicidare în zilele de 5 mai și 11 iunie, în timp ce tratamentele împotriva căpușelor au fost aplicate în datele de 5 mai și 11 iunie. 

Au fost executate cinci treceri pentru suprafața de 4.866 de hectare pe întreg municipiul, urmând a fi executată încă o trecere pentru suprafața de 4.866 de hectare și două treceri pentru suprafața de 1048,12 hectare, reprezentând zonele Copou și Centru, treceri care se vor executa, dacă vremea o va permite, astăzi, 10 iulie, și marți, 14 iulie.

Pentru desfășurarea în condiții optime a activității și pentru protejarea populației, acțiunea de dezinsecție în zonele Centru și Copou va începe la ora 23.30.

Prestatorul acestor servicii este asocierea SC Wasval SRL – SC Mior SRL – SC Expert 3D SRL. Pentru dezinsecție pe domeniul public produsul folosit este Cymina Plus, pentru larvicidare VectoBac, iar pentru tratamentul împotriva căpușelor Cymina Plus.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

77 + = 84