Peste 30 de strazi din Iasi vor deveni artere cu sens unic

0
53

În perioada următoare pe mai multe străzi din Municipiul Iași vor fi montate indicatoare de circulație specifice instituirii de sensuri unice. Noile reglementări rutiere au fost decise de Comisia de Circulație a Municipiului Iași și au fost aprobate de Poliția Municipiului Iași – Biroul Rutier.

Lista străzilor pe care vor fi instituite sensuri unice:

Instituire sens unic pe strada Nicolae Gane, de la intersecţia cu strada Lascăr Catargi (sens de coborâre) până la intersecţia cu strada Logofăt Tăutu.

Instituire sens unic pe strada Nicolae Gane de la intersecţia cu strada Logofăt Tăutu sens de coborâre până la intersecţia cu strada Vasile Conta.

Instituire sens unic pe strada Logofăt Tăutu de la intersecţia cu strada Nicolae Gane până la intersecţia cu Strada Lascăr Catargi.

Instituire sens unic pe strada Vasile Pogor, de la intersecţia cu bulevardul Carol I  (sens de urcare) până la intersecţia cu strada Nicolae Gane.

Instituire sens unic pe strada Gheorghe Săulescu, de la intersecţia cu strada Sfântul Petru Movilă (sens de urcare) până la intersecţia cu strada Costache Negruzzi.

Instituire sens unic pe Strada Arhitect G. M. Cantacuzino de la intersecţia străzilor Cloşca şi Iordache Lozonschi până la intersecţia cu Strada Colonel Langa.

Instituire sens unic pe strada Zimbrului, sens de mers de la intersecţia cu strada Sfântul Lazăr până la intersecţia cu strada Melodiei.

Instituire sens unic pe strada George Emil Palade, sens de mers de la intersecţia cu Strada Moldovei până la intersecţia cu strada Icoanei.

Instituire sens unic pe strada Icoanei, sens de mers de la intersecţia cu strada George Emil Palade până la intersecţia cu strada Heliade.

Instituire sens unic pe Strada Moldovei, sens de mers de la intersecţia cu strada Heliade până la intersecţia cu strada George Emil Palade.

Instituire sens unic pe aleea din imediata apropiere a străzii Codrescu, sens de mers dinspre strada Oastei spre căminele studenţeşti.

Instituire sens unic pe aleea Decebal, sens de mers de la intersecția cu aleea Decebal (aleea care face legătura cu bulevardul Dimitrie Cantemir) până în intersecția cu aleea Rozelor.

Instituire sens unic pe aleea Decebal, sens de mers de la intersecția cu aleea Decebal până la intersecția cu șoseaua Națională.

Instituire sens unic pe strada Lotrului, sens de mers de la intersecția cu strada Crișului până la intersecția cu strada Cerna.

Instituire sens unic pe strada Vămășoaia, sens de mers dinspre strada Lotrului spre strada Crișului.

Instituire sens unic pe strada Crișului, sens de mers de la intersecția cu strada Cerna până la intersecția cu strada Lotrului.

Instituire sens unic pe strada Sfântul Atanasie, sens de mers de la intersecția cu strada Octav Botez până în intersecția cu strada Rece.

Instituire sens unic pe strada Mihai Eminescu, sens de mers de la intersecția cu strada Manolache Drăghici până în intersecția cu strada Sărărie.

Instituire sens unic pe strada Columnei, sens de mers de la intersecția cu bulevardul Dacia până în intersecția cu strada Tabacului.

Instituire sens unic pe strada Prof. I. Simionescu, sens de mers din intersecția cu strada Vitejilor până în intersecția cu strada Strămoșilor.

Instituire sens unic pe aleea Rozelor.

Instituire sens unic pe stradela Cetățuia, sens de mers dinspre intersecția cu strada Plantelor până în intersecția cu strada Cetățuia.

Instituire sens unic pe aleea care face legătura între strada Radu Vodă și strada Dimineții, sens de mers dinspre strada Radu Vodă spre strada Dimineții, alee aflată pe latura estică a Școlii „Dimitrie A. Sturdza”.

Instituire sens unic pe aleea care face legătura între strada Radu Vodă și Strada Dimineții, sens de mers dinspre strada Dimineții spre strada Radu Vodă.

Instituire sens unic pe strada  Matei Millo, sens de mers dinspre intersecţia cu strada Mânăstirea Dancu până la intersecţia cu strada Agatha Bârsescu.

Instituire sens unic pe strada Mănăstirea Dancu, sens de mers dinspre intersecţia cu strada Sfântul Sava până la intersecţia cu strada Cuza Vodă.

Instituire sens unic pe strada Agatha Bârsescu, dinspre intersecţia cu străzile Agatha Bârsescu şi Sfântul Sava până la intersecţia cu strada Maestrul Ion Baciu.

Instituire sens unic pe aleea Canta, sens de mers dinspre intersecţia cu strada Canta până la intersecţia cu stradela Canta.

Instituire sens unic pe aleea Canta, sens de mers dinspre intersecţia cu strada Canta până la intersecţia cu strada Canta.

Instituire sens unic pe strada Titu Maiorescu, sens de mers dinspre intersecţia cu strada Doctor Victor Babeş până la intersecţia cu strada Văscăuţeanu.

Instituire sens unic pe strada Văscăuţeanu, sens de mers dinspre intersecţia cu strada Titu Maiorescu până la intersecţia cu strada Turcu.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

86 − 82 =