Activistul de mediu Daniel Bodnar implicat într-un grav accident. Medicii suceveni se tem că acesta va rămâne paralizat și l-au trimis la Iași

0
67

Aseară, în jurul orei 02.30, activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un grav accident de circulație produs pe raza comunei Sucevița.
Daniel Ghinghiloschi (24 de ani) conducea un autoturism BMW X6 deținut de Daniel Bodnar, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului, a intrat în podeț și apoi în poarta unei case, impactul fiind unul extrem de violent.
Cei doi au fost preluați de ambulanțe și duși de urgență la Spitalul Județean Suceava. Mai grav rănit a fost Daniel Bodnar care a fost diagnosticat cu „fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă”.
Daniel Ghinghiloschi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Daniel a fost transferat ulterior la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Daniel

Bodnar este cel mai cunoscut activist din judeţul Suceava. În ultimul an a fost atacat în repetate rânduri de hoţii de lemne. Tocmai din această cauză susţinătorilor săi cred că accidentul a fost provocat de factori externi, deşi nu există nicio dovadă în acest sens. Pentru că devenise o ţintă a hoţilor de lemne, Daniel Bodnar şi-a trimis soţia şi fetiţa în Austria ca să le protejeze.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here