Adăpostul social din Mangeron, pregătit pentru desfiintare. Boschetarii l-au invitat pe Chirica sa-i viziteze

0
56

Persoanele fără adăpost care sunt cazate în acest moment în adăpostul social din b-dul Dimitrie Mangeron, ar putea să fie mutate într-un spaţiu mai salubru, sustine ziarul Evenimentul. Primarul Mihai Chirica a declarat zilele acestea că, odată găsit un spaţiu adecvat, adăpostul de pe Mangeron va fi desfiinţat.

Acei oameni nu or să stea prea mult acolo. Sper să găsesc o clădire care să corespundă normelor ISU. Am avut una foarte bună, pe Aviaţiei, în Tătăraşi dar, din păcate, orice modificare i-am fi adus, din punct de vedere al normelor ISU nu corespundea, dar vom căuta în continuare. Situaţia din Mangeron nu este tocmai în regulă, în sensul că spaţiile nu sunt tocmai proprii unui trai civilizat, însă, cum găsim un spaţiu, îi vom muta pe acei oameni şi vom lăsa astfel şi curtea şcolii neviciată de prezenţa altor persoane din afară şi în felul acestora să le facem o viaţă mai bună şi unora şi altora”, a declarat Mihai Chirica.

Totodată, edilul a promis asistatilor sociali de acolo că se va deplasa personal la adăpostul din Mangeron pentru a lua contact cu cei adăpostiţi în acea locaţie, cu atât mai mult cu cât spaţiul este supraaglomerat după mutarea chiriaşilor din blocul M2. (R.S.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

33 + = 39