Peste 2500 de firme din judetul Iasi, analizate de Camera de Comert in stabilirea Topului Firmelor pe 2016

0
65

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi organizeaza pe 18 noiembrie, cu începere de la ora 18.00, în cadrul distins oferit de Sala Magnum a Hotelului Internaţional Iaşi din  Ansamblul Palas, o noua editie a Galei Mediului de Afaceri, dedicată recunoaşterii publice a acestei performanţe de excepţie.

Gala Mediului de Afaceri se adresează antreprenorilor şi managerilor la nivel de top si va cuprinde Festivitatea de premiere, cu decernarea de trofee şi diplome, lansarea oficială a Catalogului de Top precum şi Dineul de gală, cu bucate alese şi momente artistice de calitate.

Clasamentul de Top, cel mai important şi cuprinzător clasament al comunităţii de afaceri, a fost realizat după o metodologie complexă, unitară la nivelul Sistemului Camerelor de Comerţ din România, în baza indicatorilor financiari ai companiilor. Aveţi posibilitatea de a verifica şi analiza performanţa şi ierarhia a celor 2.500 de firme ieşene situate pe locurile 1-10, pe domenii de activitate şi clase de mărime, accesând varianta on-line: www.cciasi.ro/top”, a spus Paul Butnariu, presedintele Camerei de Comert Iasi.

Catalogul Anual cuprinde clasamentul firmelor, precum şi datele de identificare şi contact ale acestora. Catalogul va fi tipărit în română şi engleză în peste 1.000 de exemplare şi va fi distribuit timp de un an pe multiple canale – delegaţii de afaceri străine, firme româneşti, autorităţi publice centrale şi locale, secţiile comerciale ale ambasadelor.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here