Addy van den Krommenacker, designerul preferat al Casei Regale a Olandei, revine la Kasta Morrely Fashion Week

0
76

Importanta educationala a festivalurilor de moda internationale consta in faptul ca la realizarea lor conlucreaza si se pune in valoare aproape tot corolarul domeniului industriilor creative: arhitectura, advertising, arte si piata de arta, mestesuguri, design, moda, film, video, fotografie, software, muzica, arte vizuale, performing arts, publishing, televiziune, radio.

Proiectul Kasta Morrely Fashion Week promoveaza complexitatea si importanta industriilor creative, cetateniei active si voluntariatului cultural.

Originar din Olanda si cu un renume care a facut inconjurul lumii, la marile festivaluri de moda, film sau evenimente speciale, designerul Addy van den Krommenacker revine la Kasta Morrely Fashion Week.

In cadrul festivalului, Addy Krommenacker va prezenta in data de 8 iunie 2016, la Sala Polivalenta Iasi, cea mai recenta colectie a sa, „Bosch by Addy”. Inspirata din contradictiile intalnite in capodoperele lui Hieronymus Bosch, in special din tabloul “The garden of earthly delights”, colectia celebreaza 500 de ani de la moartea celebrului pictor olandez.

Rochiile sunt haute-couture si pret-a-porter de lux si impresioneaza prin calitatea lucraturii, a materialelor, finisajelor si prin nuantele folosite. Colectia ne poarta intr-o calatorie de vis, pornind de la verdele intunecat al padurii, continuand cu albastrul cerului, nuantele de rosu inflacarat ce simbolizeaza aviditatea iadului si finalizand cu sectiunea Rai prin impresionante rochii albe accesorizate manual cu pietre pretioase.

Addy van den Krommenacker este in preferintele unui numar impresionant de celebritati care ii folosesc genialitatea de designer pentru a-si pune in valoare distinctia, eleganta nobletii in mediul high-class si regal, cum ar fi: Monarhul olandez Regele Willem Alexander, Regina Beatrix si sora sa, Regina Juliana, Printesa Carolina de Bourbon-Parma, marchiza de Sala, Ducesa de Guernica, Printesa Irene, Tyra Banks, Sofia Milos, Katie Price, Courtney Love, Lady Victoria Hervey etc.AFIS KASTA MORRELY FASHION WEEK 1 iunie-1000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here