Adina are doar 21 de ani și un diagnostic dur! E nevoie de ajutorul nostru, în speranța că tratamentul din Viena o va salva

0
95

Adina Sîmboan, o tânără de 21 de ani din județul Bistrița-Năsăud și absolventă a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor de la Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, se confruntă acum cu cea mai mare provocare a vieții ei: un diagnostic dur de cancer la sinus. Acesta necesită un tratament îndelungat și extrem de costisitor, departe de casă, la un spital din Viena.
Povara financiară a tratamentului este copleșitoare pentru familia și apropiații Adinei, depășind cu mult resursele lor. Cu fiecare zi care trece, costul tratamentului – aproape 1000 de euro pe zi – devine tot mai greu de susținut.
Orice părinte se roagă să nu vadă ziua în care copilul său suferă. Dar, iată-ne în această realitate crudă, neiertătoare. Adina, copilul nostru drag, luptă cu o boală nemiloasă, iar noi ne luptăm cu neputința de a-i asigura tot ce are nevoie. Ne gândim la momentele în care era doar o studentă entuziastă, cu vise mari și un zâmbet care lumina întreaga cameră. Acum, zâmbetul acela se zbate în fața durerii și a incertitudinii. Tratamentul ei la Viena este șansa ei la viață, poate singura. Dar costurile sunt peste puterile noastre, peste puterea oricărei familii obișnuite. Vă rugăm din suflet, ajutați-ne să-i oferim Adinei șansa la care visează. Orice contribuție, oricât de mică, este un pas mai aproape de a o aduce înapoi acasă sănătoasă și plină de viață. Împreună, putem face diferența în viața ei, putem fi claca aceea care ridică nu doar case, ci și speranțe. Rugăciunile și gândurile bune sunt, de asemenea, un sprijin prețios pentru noi. În fața acestei lupte, suntem toți egali – unii cu posibilitatea de a ajuta financiar, alții cu puterea rugăciunii și a gândurilor bune. Dar împreună, putem fi forța care schimbă cursul acestei bătălii.”, spune mama Adinei.
Suma necesară pentru următoarele trei ședințe de chimioterapie este de 32.358 Euro, o sumă enormă pentru o familie și pentru o tânără studentă. Fiecare contribuție, indiferent de mărime, contează enorm.
Vă mulțumim pentru generozitatea și sprijinul dumneavoastră constant. Împreună, putem face o diferență reală și putem oferi speranță acolo unde este cel mai mult nevoie.
Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
CIF: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca: Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele ADINA SÎMBOAN

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here