Adomnitei si subalternele sale, lasati in libertate, dar cercetati sub control judiciar.

0
81

Dosarul Albumul nu a reusit sa scape Iasul de narcisistul si arogantul sef al Consiliului Judetean Iasi. Dupa un proces maraton, ce a durat 12 ore, magistratii Tribunalui Iasi l-au pus pe presedintele CJ, Cristian Adomnitei, sub control judiciar dei. Aceeasi masura a fost luata si in cazul celor doua sefe de servicii din Consiliul Judetean, Teodora Jinga si Carmen Irimescu, dar si al Letitiei Popa, administrator la firma Laser Co.

In acest caz, in atentia DNA este un contract in valoare de 340.000 de lei incheiat intre Consiliul Judetean si firma finilor lui Gheorghe Nichita. Adomnitei este suspectat de favorizarea infractorului, Jinga si Irimescu de abuz in serviciu, fals intelectual, in forma continuata, si instigare la fals intelectual, iar Letitia Popa – de instigare la abuz in serviciu, complicitate la fals intelectual, in forma continuata, si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Tot aseara, primarul Gheorghe Nichita a fost plasat in arest la domiciliu, de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here