Afacere de Paste- Primaria Iasi inchiriaza cu 30.000 de euro, figurine de Paste pentru Orășelul Copiilor

0
55

Astăzi a început montarea Orășelului Copiilor cu tematica sărbătorilor pascale. Acesta este amplasat, ca de obicei, pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Orășelul va fi compus din șase căsuțe – decor, o poartă de intrare, o insulă – fabrică de vopsit ouă, o bază – fabrică de vopsit ouă, o căruță cu aranjamente – flori și frunze, două vase decorative – ouă de Paște, două vase decorative – ou de Paște, doi copaci decorativi, zece personaje tematice – iepurași (cu o înălțime de circa 80 de centimetri), 30 de ansambluri – ciuperci cu flori și suport, trei ansambluri – ciuperci gigant (cu o înălțime de minim 150 de centimetri), 10 ouă de Paște pictate manual (cu o înălțime de minim 30 de centimetri), trei ouă de Paște cu suport pentru pictat (cu o înălțime de 180 de centimetri), 30 de metri pătrați de scoarță decorativă, 30 de metri pătrați de mochetă de tip gazon (culoarea verde) și 50 de metri liniari de gard de delimitare.

Costurile pentru montarea și închirierea ansamblului sunt de 29.900 de euro, acesta urmând să rămână în zona centrală a Iașului cel puțin două săptămâni.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

37 − = 36