„Afiliere” bolnavicioasa intre Nichita si Anca Preda, in plenul Consiliului Local. El, burlac si fara cap, ea, inca independenta si tare in „flasneta”

0
79

Iesenii au aflat recent, din gura sloboda a unei tinere consiliere locale care profeseaza ca avocata, ca cei mai mari dusmani publici la nivel local sunt doua dintre societatile din subordinea Primariei, respectiv Termoservice si Servicii Publice.

Am considerat că este oportună (?!) să amendez două proiecte de hotărâre de Consiliu Local. Deşi am acordat votul bugetului, aceasta nu ar trebui să excludă că doresc să amendez două proiecte. Este vorba despre bugetul Servicii Publice SA şi bugetul Termoservice SA pentru că apreciez că aceste două instituţii sunt cele care lezează cel mai mult interesele ieşeanului iar pentru mine, interesele ieşeanului sunt aşa cum v-am obişnuit în toţi aceşti ani, mai presus de orice înţelegere politică şi mai presus de orice afiliere politică pe care o visează un lider local”, a spus Anca Preda. „Să înţeleg că nu ne putem afilia?”, i-a replicat Nichita, cu subânţeles. „Înţelegeţi ce doriţi, De data asta, nu era pentru d-voastră”, a spus avocata. „Nu, dar eu speram la această afiliere şi…”, a insistat Nichita în demersul său de „a o afilia” pe brunetă. „Am spus că nu era pentru d-voastră comentariul. Mulţumesc!”, i-a tăiat macaroana, nărăvaşa avocăţică. Ca e cu PPDD, ca e independenta sau curteaza cu liberalii, consiliera locala, Anca Preda, are gura sparta in orice imprejurare. Printre atatia muti din Consiliul Local, vestitele aparate de vot, o voce  a opozitiei face enorm pentru democratia grupuletului cu rol de reprezentare a intereselor iesenilor. Cand acea voce este expresia pura a prostiei si demagogiei, apartinatorul trebuie sa-si piarda dreptul de reprezentare.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here