Ajutati-o pe Rodiana! O elevă de la un liceu din Iasi se luptă cu o boală nemiloasă. Singura sansa la viata este o operatie la Viena

0
108

O elevă veselă, frumoasă şi foarte bună la învăţătură, extrem de implicată în activităţile liceului dar si in problemele comunitatii, a aflat recent că are un cancer deosebit de agresiv. Întreg Colegiul „D. Cantemir“, de la director la colegi, s-a implicat în salvarea Andreei Rodiana Fumu. Tanara, de numai 16 ani, are nevoie urgent de un tratament care nu poate fi făcut în ţară. O clinică din Viena care i-l poate face costă familia 1.000 de euro pe zi. Situaţia adolescentei depinde acum de mobilizarea familiei, profesorilor, colegilor, dar şi a oricăruia dintre noi.

Vă rugăm sa fiți alături de Rodiana, voluntara la Asociatia Culturala Moldavia din 2016, elevă în clasa a X-a E la Liceul Dimitrie Cantemir Iași, în lupta pe care aceasta o duce cu #boala #nemiloasă. Rodiana are nevoie urgentă de o intervenție la o clinica privată din Viena. Rodiana a fost alaturi de la noi, ca voluntar, la ROCK’N’IASI OPEN AIR, GFEST, ROCK’N’IASI INDOOR, FERICIREA DIN CUTIA DE PANTOFI, si multe alte activitati dedicate tinerilor. Acum ea are nevoie de noi!”, este apelul lansat  de Asociatia Culturală Moldavia.

Cazul elevei a fost investigat şi diagnosticat la Spitalul „Sfânta Maria“ din Iaşi. Părinţii, dar si colegii si colectivul profesoral de la Colegiul „D. Cantemir“, au încercat, după externare, să găsească cele mai bune soluţii pentru fiica lor, găsind în cele din urmă un tratament la o clinică din Viena, în România acestea nefiind posibile. 

Pe Rodiana am cunoscut-o in august la un recital si m-a fascinat cu zambetul si pasiunea ei pentru muzica si viata. Astazi are nevoie de noi pentru a ne putea bucura in continuare de vocea si zambetul ei. Orice ajutor conteaza!”, Bianca Ionel.

Tu ai fost buna in orice ai facut,si daca n ai avut niciun eșec până acum,nici de acum in colo nu vei avea!!trebuie doar sa crezi in tine si sa nu ti lipsească zâmbetul de pe buze,de restul se ocupa medicii si Dumnezeu de sus!! Te pup si imi doresc din suflet sa treci peste!! Adică sunt sigura de asta!!!“, Stefana Bruma.

Haideți să ajutăm acest minunat copil care a reușit să ne bucure pe toți cei ce o cunosc, prin caracterul său puternic, prin muzica pe care o cântă, dar și prin felul ei de a fi. Nu este ușoară boală cu care trebuie să lupte, iar costurile sunt imense la această clinică din Viena. Sincer, nu cred că am cunoscut vreodata o persoană mai implicată în toate activitățile și o persoană mai plină de viață decât ea. Rodiana este mai puternică decât poate ar trebui să fie un copil la această vârstă, iar lupta ei va avea un final fericit cu siguranță! De data aceasta, încercăm și noi să te facem fericiți, așa cum putem. Fii tare!”, Alex Costea, sunt doar cateva dintre mesajele de sustinere pentru Rodiana.

Cum o puteţi ajuta pe Andreea?

Puteţi fi alături de frumoasa şi talentata elevă donând orice sumă în cele două conturi deschise pe numele mamei sale, Fumu Carmen Maria:

RO66BTRLRONCRT0359194901 – cont în lei;

RO16BTRLEURCRT0359194901 – cont în euro.

Haideti sa o ajutăm pe Rodiana să rămână in continuare același om talentat, plin de viață și cu zâmbetul pe buze !

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here