Ajutoarele donate de ieseni au plecat astazi spre refugiatii de razboi din Cernauti

0
56

O parte importantă din produsele donate de ieșeni în cadrul campaniei umanitare „Ajutoare pentru refugiații din Ucraina” au plecat sâmbătă, 5 martie 2022, spre Vama Siret, punctul terminus fiind regiunea Cernăuți, acolo unde există un număr important de refugiați de război. Produsele au fost încărcate în cinci autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Iași, iar convoiul a fost însoțit de către primarul Mihai Chirica.
În cele cinci autospeciale au fost încărcați 56 de paleți de produse; două camioane au fost încărcate cu apă, iar celelalte trei cu produse alimentare, cazarmament și produse de igienă. Valoarea totală estimată a produselor este de 520.000 de lei.
Dragi ieșeni, vă mulțumesc că v-ați mobilizat exemplar pentru a veni în sprijinul refugiaților de război din Ucraina. În doar câteva zile s-au strâns tone întregi de alimente, mii de pături, zeci de mii de produse de strictă necesitate. Îmi exprim întreaga recunoștință față de ieșeni pentru această extraordinară dovadă de solidaritate cu un popor greu încercat! Vă mulțumesc pentru încredere și vă îndemn să donați în continuare pentru cei care suferă de pe urma acestui război absurd!”, a transmis primarul Mihai Chirica.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 27 = 30