Alexandra Usurelu, concert caritabil pentru copiii cu dizabilităti, in cadrul Galei Star of Hope 2017

0
55

Fundația Star of Hope Romania, în parteneriat cu Primăria Iași, Camera de Comerț și Industrie Iași, Federația Organizațiilor de Părinți care au copii cu Dizabilități, organizeaza o noua editie a Galei Star of Hope Romania, eveniment de strângere a fondurilor necesare susținerii celor peste 600 de copii si tineri (cu dizabilități sau foarte săraci) din cele 13 Centre ale Fundației Star of Hope Romania

Devenită deja tradiție, Gala are scop caritabil și inseamna sprijin pentru continuarea programelor de terapie recuperatorie și cele de tip after school pentru cei peste 600 de beneficiarii Fundației Star of Hope Romania.

Evenimentul va celebra atât Ziua Mondială a Persoanelor cu Dizabilități (3 decembrie), cât și Ziua Mondială a Recunoștinței (24 decembrie) si se va bucura de prezenta unor reprezentanți ai Ambasadelor Suediei si Marii Britanii la București, alături de peste 400 de personalitati din mediul public si privat, din Romania, Europa si SUA.

Alexandra Usurelu – celebra artistă care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România – va sustine, in cadrul Galei, un concert de excepție, alături de 5 instrumentiști de excepție (flaut, contrabas, pian, chitară, percuție) – eveniment ce va transmis live pe TV și pe internet, astfel încât partenerii si sponsorii nationali si internationali, comunitatile de romani din SUA si Europa  vor putea urmari in direct. În deschiderea evenimentului va cânta Cvartetul The Vocals, cunoscut în Europa (muzica de operă sau muzică de film).

Evenimentul va fi moderat de Irina Pacurariu si va fi transmis in direct de către TVR Iași.

Prin acest eveniment vrem să atragem, din nou, atenția asupra problematicii complexe privind copilul cu dizabilitate dar și asupra dramelor care se trăiesc zilnic în România de către copiii privați de educație si de o viață demnă din cauza sărăciei. În plus, cei mai mulți dintre beneficiarii nostri provin din mediul rural și din familii cu posibilități financiare extrem de reduse, iar numarul parintilor disperati care apeleaza la serciviile noastre creste alarmant. Pentru schimba în bine destinele acestor copii e nevoie de sprijinul autorităților, instituțiilor și companiilor locale în vederea dezvoltării serviciilor sociale, educaționale“, a declarat Aurora Vatamaniuc, presedinte executiv al Fundatiei Star of Hope Romania.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 38 = 42