Pacala si Tandala revin pe scena Ateneului din Iasi

0
53

La sfârșitul acestei săptămâni, copiii sunt așteptați la Ateneu de alte personaje îndrăgite: Păcală și Tândală îi așteaptă să le povestească pățaniile lor la doctor, iar Alice îi va plimba într-o lume fantastică, plină de personaje extraordinare:

Spectacol de teatru „Păcală și Tândală”, regia Andrei Ciobanu, sâmbătă, 25 noiembrie 2017, ora 11.00, în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan”, preț bilet 8 lei
Cele mai îndragite și mai haioase personaje românești, Păcală și Tândală, revin la cererea publicului într-un nou spectacol plin de umor, povești populare și voie bună. Acum, Tândală s-a ales cu o durere de măsea și este nevoit să părăsească satul tradițional și să vină în vizită la prietenul său Păcală, care s-a mutat de ceva vreme în oraș. Ce medic îi va recomanda Păcală? Oare va reuși să se facă bine Tândală? Va rămane și el în oraș sau se va întoarce în satul său? Vă așteptăm pe toți, cu mic cu mare, să îl ajutați pe Tândală să se însănătoșească! Bineînțeles că nu vor lipsi poveștile cu pilde, dansurile și cântecele vesele. Toate acestea doar la spectacolul „Păcală și Tândală la doctor” ce va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie 2017, ora 11, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.
Regie: Andrei Ciobanu
Distribuție: Ionut Ginju, Andrei Ciobanu
Durata spectacolului: 50 min
Spectacol interactiv, recomandat tuturor categoriilor de vârstă!
Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 8 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30, sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Spectacol de teatru pentru copii „Alice în Țara Minunilor”, regia Iulian Ioan Sandu, duminică, 26 noiembrie 2017, ora 12.30, preț bilet 15 lei/ 10 lei cu reducere
“În lumea fantastică a lui Carroll Lewis suntem purtați ca într-un carusel amețitor al jocurilor de cuvinte și rime întortocheate – și totuși Alice are ceva atât de simplu. Alice, cea din Țara Minunilor este copilul care îndrăznește. Ea îndrăznește să viseze, fără limite, fără frică, ea îndrăznește să își înfrunte fricile și să țină piept întrupărilor acestora, ea îndrăznește să fie liberă – liberă să plutească într-o lume care ne provoacă să o înțelegem și care până la urmă, nu e decât o simplă joacă de copil. Alături de ea suntem cu toții invitați să închidem ochii și să visăm, dar nu oricum, ci cu poftă și curajul copilului pur, un vis fără bariere… ca o joacă într-una dintre cele mai fascinante și provocatoare povești ale tuturor timpurilor”. Iulian Ioan Sandu, regizor.
Spectacolul de teatru „Alice în Țara Minunilor” are loc duminică 26 noiembrie 2017, ora 12.30 în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.
Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: 15 lei/ 10 lei pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

38 − = 35