Alexe, alte treburi nu ai? Ce cauta ministrul Mediului intr-o conferinta la ISJ Iasi?

0
56

La aceasta ora, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Iași, are loc o conferință de presă susținută de Ministrul Educației, prof. Monica Anisie, de Ministrul Mediului, Costel Alexe și de Inspectorul Școlar General, prof. dr. Genoveva Aurelia Farcaș. Nu se stie care este rolul ministrului Mediului in problematica scolara. Cat despre eventuale lectii despre dezvoltarea viitoarelor generatii intr-un mediu sanatos. aceasta ar fi o gluma sinistra, precum acest ministru.

Noroc de comunicatorii ISJ Iasi, care ne-au lamurit asupra prezentei acestui pudel al primarului.

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a insistat asupra aspectelor de infrastructură educațională, subliniind rolul implicării autorităților locale în ceea ce privește atât dotarea școlilor cu resursele materiale necesare desfășurării în bune condiții a procesului educațional, cât și implementarea proiectelor de dezvoltare și modernizare locală“.

Cat s-au straduit cei de la ISJ sa ne explice, tot n-am reusit sa intelegem ce are sula cu Prefectura, cu atat mai mult cu cat Alexe nu s-a lasat retras din pelerinajul la scolile din Iasi, ci a insistat sa …efectueze o vizita la lucru la toarta ministresei Anisie. 

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

49 − 45 =