Alimentarea cu gaze naturale va fi sistată la consumatori de pe mai multe străzi din Iaşi

0
72

Delgaz Grid informează că, în scopul efectuării de lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale mâine, 21 noiembrie, începând cu ora 10.00, la consumatori din mun. Iaşi, după cum urmează:

• Până la ora 15.00 străzile: Aurel Vlaicu (de la nr. 1 la nr. 80), Avionului, Şapte Oameni, Lt. Popovici, Lt. Aviator Gheorghe Negel, Holboca, Aterizaj si Aviatiei.

• Până la ora 16.00 străzile: Bucium, Mihail Sturdza, Mitropolit Varlaam, Cronicar Mustea, Bariera Veche, Socola, Iarmaroc si Veniamin Costache.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here