Gala Zâmbet în Dar – o seară a faptelor bune si a generozitătii

0
50

Cea de-a IV-a ediție a Galei Zâmbet în Dar a reușit să atragă suma de 21500 euro din licitația tăcută de experiențe și obiecte deosebite, din donații și din pachetele de sponsorizare. Contribuțiile tuturor celor implicați însumează un gest de maximă generozitate, care vor asigura copiilor o masă caldă, hăinuțe, servicii de tipul “Școală după Școală”, servicii de dezvoltare a abilităților de viață, respectiv servicii de consiliere psihologică și socială.  

  Ediția din acest an, a devenit un pol al implicării și responsabilității sociale reunind în același loc, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași, peste 600 de invitați. Este minunat să vezi cum binele triumfă și transformă în bine viața celor mici. Așadar, datorită oamenilor generoși, cu suflet mare, peste 120 de copii care provin din familii defavorizate, vor fi susținuți pentru a merge la școală.

”Ediția a IV-a a Galei a reunit comunitatea ieșeană într-un ecou al binelui social unde peste 600 de oameni inimoși au transformat seara de gală într-o seară a faptelor bune. Mulțumim sponsorilor, partenerilor, invitaților și tuturor celor care ne-au ajutat să oferim pentru peste 120 de zâmbete copiilor și să facem un pas important în educația lor. În egală măsură, evenimentul din acest an, atrage atenția și asupra dreptului la educație al copiilor aflați în risc de abandon școlar și excluziune socială, o misiune îndeplinită datorită dumneavoastră. Este un eveniment de conștientizare a comunității și de formare a unei atitudini prosociale. Comunitatea reacționează din ce în ce mai bine la rețeta noastră: caritate, teatru, artă, socializare și comunicare între generații. – declară  Ioana Atasiei, Președinte Salvați Copiii Iași. 

Evenimentul a adus alături peste 145 de sponsori și parteneri care ne-au sprijinit pro-bono cu servicii și produse în valoare de 50.000 euro pentru a oferi o seară memorabilă cu scopul de a susține accesul la educație al copiilor aflați în risc de abandon școlar. Gala Zâmbet în Dar, cel mare eveniment caritabil al toamnei din Capitala Moldovei, a adus la unison: teatrul, show-ul de improvizație și o licitație de experiențe și obiecte deosebite. A fost o gală a umanității, o gală a zâmbetelor pentru cei mai firavi dintre noi, copiii. Acest lucru ne motivează permanent să îmbunătățim serviciile în beneficiul copiilor și totodată să mobilizăm comunitatea pentru a îndeplini acest obiectiv în fiecare an.

Pe lângă piesa serii, comedia anului 2017 pe Broadway – Cum să Distrugi o Piesă și Impro Show-ul oferit de Trupa de Teatru și Improvizație IDIOT, s-a prezentat invitaților și o licitație tăcută de experiențe și obiecte deosebite ce a expus peste 80 de produse. Toate acestea au fost dăruite pro-bono de artiști, designeri și producători cunoscuți.

În seara de 15 noiembrie 2018, invitații  au adjudecat peste 50 obiecte de artă și experiențe deosebite precum:

Obiecte de artă semnate de: Valentina Druțu, Daniela Grapa, Sîncu Petrică, Alexandru David, Alina Kraus;

Art deco & Home de la Ambra Sign, Sporul, Diqis, Artesis;

Pălăriile chic de la Mihaela Iacob;

Jucarii și produse pentru copii: de la Mica Doll, Alice Doll, Crochet Joy, Ergonomice, Atelier Simpluș, Happy Friday;

Rochii de seară: Zenna Wedding Fashion, Atelier Aerial;

Experiențe și excursii oferite de WISE travel, Best Western Bucovina, Volvo Cars și Hotel Dorna, Casa Poveste și Hoinar Events;

Antichități : Butonii lui Mihail Sadoveanu și Carte ”La Sainte Bible” 1841 oferite de Anticariat Grumazescu;

Pachete de sănătate și infrumusetare de la: Vivertine, Gamarde, Laboratoarele Fiterman, Steaua Divină, Lavanda Laurei, Eden Line, Natural Bucovinean, QI Cosmetics, Tasha Spa Center, Golden;

Accesorii Bărbați: Seroussi, Chosette;

Accesorii și bijuterii de la:  Alice Dolls, Iuliana Asoltanei,  Contemporia, Utopic, Madamme Bijoux, Magia Cristalelor, Vogel, Mădălina Spîrleanu;

Cine și coșuri cu bunătăți de la: Krud, Vale Putna, Solaris, Deliciul Mihaelei și Conacul Goruni;

Vinuri de colecție oferite de Domeniile Averești și Domeniul Drăgași.

Evenimentul nu ar fi avut ecou fără sprijinul partenerilor mass-media și fără implicarea activă a voluntarilor care sprijină în mod constant acțiunile Salvați Copiii Iași. A fost o seară de excepție în care bucuria și zâmbetele invitaților au însemnat și bucuria copiilor.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =