ANAF vinde o casă cu teren la preț de mașină second hand. Mai sunt doar câteva zile să te înscrii

0
89

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) oferă o oportunitate rară pentru cei care visează la proprietatea lor imobiliară, scoțând la licitație o vilă și un teren în județul Bihor, la un preț de nerefuzat.
Cu un preț de pornire ceva mai mare de 6.000 de euro, echivalentul a 32.000 de lei, această ofertă se apropie de costul unei mașini second hand, fiind o ocazie unică de a deveni proprietarul unei case cu teren.
Proprietatea imobiliară este situată în localitatea Tăut, comuna Batăr, și include o vilă cu o suprafață utilă de 160 de metri pătrați, împreună cu o curte de 400 de metri pătrați și un teren arabil de 1.776 de metri pătrați. Clădirea, construită din lemn și cărămidă nearsă, reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei în căutarea unei locuințe spațioase și a unui teren generos.
Licitația este programată să aibă loc pe data de 31 ianuarie 2024, ora 11:00, la orașul Salonta. Cei interesați de această ofertă au posibilitatea de a vizita proprietatea în ziua precedentă licitației, 30 ianuarie, între orele 10:00 și 14:00, pentru a se familiariza cu detaliile și potențialul acesteia.
Participarea la licitație este deschisă tuturor celor interesați, fie că sunt persoane fizice sau juridice, române sau străine. Pentru înscriere, este necesară depunerea unei oferte de cumpărare și a unei serii de documente, inclusiv dovada plății taxei de participare sau constituirea unei garanții de 10% din prețul de pornire. Lista completă a documentelor necesare și condițiile specifice de participare sunt disponibile prin anunțul publicat de ANAF.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here