Andrei Apreotesei a obtinut cel mai bun calificativ la evaluarea managerilor institutiilor de cultura din Iasi

0
104

În urma evaluării anuale a managerului Ateneului Național din Iași, tenorul Andrei Apreotesei a primit din partea comisiei externe, formate din profesioniști în cultură și educație, calificativul maxim prin nota 10.
Membrii Comisiei de evaluare, Prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță, rector al Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași, Prof. univ. dr. Nicolae Gîscă, cel mai longeviv rector al Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași, 1990 – 2000 și Alexandru Chelaru, Șef al Biroului Relații cu Societatea Civilă din cadrul Primăriei Municipiului Iași, au notat cu 10 managementul Ateneului Național din Iași în anul 2022.
Anul 2022 a reprezentat cel mai bun an din istoria Ateneului ieșean din punct de vedere al evenimentelor cultural-educaționale, al participărilor la festivaluri internaționale, al implicării în comunitate dar și al veniturilor proprii realizate, 2,6 milioane de lei, clasând instituția pe locul 9 național, într-un onorant top 10 al celor mai productive instituții de spectacole și concerte din România, precum: Teatrul Național București, Teatrul Național Sibiu (Festivalul de Teatru de la Sibiu), Opera Națională București. Anul 2022 a reprezentat cel de al VII-lea de când tenorul Andrei Apreotesei se află la conducerea Ateneului Național din Iași.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here