Angela Rusu o desfiinteaza pe o cantareata din Iasi: „Laura Lavric e cea mai perversă, barfitoare, rea si invidioasa cantareata din tara”

0
199

Cantareata Angela Rusu a desființat-o pe Laura Lavric, despre care a spus lucruri la care nimeni nu se aștepta. Artista cunoscută publicului larg pentru piesa „Toate șogorițele” a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a spus tot ce gândește despre artistele de renume de la noi. Pe lista sa s-au aflat Laura Lavric, Elena Merișoreanu, Lorenna și Vlăduța Lupău.
Angela Rusu spune despre Laura Lavric că e cea mai perversă, rea și invidioasă cântăreață din țară și că aceasta ar fi vorbit-o de multe ori pe la spate, spunând despre ea că nu are talent și că nu o cunoaște nimeni.
A vorbit foarte urât la adresa mea. A zis că cine sunt eu? Că nu știu să cânt? M-a făcut în toate felurile. E cea mai prefăcută, îi vorbește pe toți artiștii. Vorbește foarte urât. Acum e cu tine la masă, iar apoi te-a bârfit în secunda doi. Oamenii nu sunt după cum îi vezi. Laura Lavric e perversă, rea, invidioasă. Doamna cântecului românesc, moldovenesc, ce hit aveți, nu vă supărați? Oare ce caut aici lângă Măruță și sunt invitată de ani buni? Pentru că nu mă știe lumea?”, a declarat Angela Rusu.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here