Apa potabila va fi intrerupta maine in 4 localitati din judetul Iasi

0
72

În scopul igienizării rezervoarelor de apă potabilă din localitatea Soci de 300 mc capacitate, miercuri 21 februarie 2024, în intervalul orar estimat 07.00 – 20.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitățile Soci și Miroslovești, comuna Miroslovești, județul Iași.
În scopul igienizării rezervoarelor de apă potabilă din localitatea Verșeni de 100 mc capacitate, joi 22 februarie 2024, în intervalul orar estimat 07.00 – 20.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitățile Verșeni și Mitești, comuna Miroslovești, județul Iași.
La reluarea furnizării apei, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la APAVITAL S.A., iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată.
În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, APAVITAL S.A. Iași recomandă utilizatorilor afectați să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. (M.G.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + = 12