Incompatibili de varful PSD Iasi! Presedintele executiv al PSD Iasi, Cristian Stanciu şi primarul din Ţibana, găsiţi cu probleme de integritate

0
87

Doi social democrati din Iasi au fost gasiti cu probleme de integritate de catre inspectorii ANI. Primul dintre cei doi incompatibili este Cristian Stanciu, președintele executiv al PSD Iași. Potrivit inspectorilor de integritate, el s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 15 iunie 2018 – 27 ianuarie 2021, întrucât a exercitat simultan funcția de membru titular (reprezentant al C.J Iași) în cadrul Consiliului de administrație al Spitalului Clinic de Urgență pentru copii ”Sf. Maria” Iași și funcția de membru în organul de conducere al unui partid politic, respectiv cea de vicepreședinte.

Al doilea pesdist gasit in stare de incompatibilitate este primarul comunei Ţibana, Gheorghe Rotaru. 

În exercitarea atribuțiilor de primar pentru mandatul 2020 – prezent, a emis la data de 04 februarie 2021 o dispoziție pentru Întreprinderea Familială al cărei reprezentant este soția acestuia iar membru este unul dintre fiii săi, dispoziție care produce foloase materiale acestora”, se arata in raportul Agenţiei Naţionale de Integritate.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 7 = 1