Apartamente finisate cu priveliști minunate asupra Iașului: ansamblul rezidențial DIMINEȚII

0
165

Este visul multora dintre noi să locuim într-un oraș în plină dezvoltare și care să ofere accesul la toate facilitățile urbane necesare unui trai modern și, în același timp, să fim aproape de natură. Ansamblul rezidențial DIMINEȚII poate fi alegerea ideală pentru toți aceia care doresc să își transforme acest vis în realitate. Locația pitorească aproape de natură în cartierul Frumoasa, proximitatea facilităților urbane și apartamentele finisate – toate acestea sunt motive suficient de solide pentru a lua în considerare să investești într-una dintre locuințele din complexul DIMINEȚII by INAMSTRO.

O viață confortabilă în apartamentele cu finisaj
Noul ansamblul rezidențial propune o mare diversitate de apartamente din perspectiva planimetriilor și a compartimentărilor. Poți găsi locuințe cu 1, 2 sau 3 camere, cu suprafețe generoase cuprinse între 48,1 m2 și 102,45 m2, dar și apartamente concepute pentru a oferi un spațiu destinat pentru birou. În același timp, vorbim despre o compartimentare inteligentă și despre amenajări interioare realizate de designeri de interior profesioniști.
Fiecare dintre apartamentele DIMINEȚII poate fi vizualizat într-un design 3D în care viitorul proprietar va descoperi modul în care locuința este compartimentată și va avea o imagine referitoare la finisajele interioare — uși de interior, gresie, faianță sau obiecte sanitare. Design-ul 3D pentru apartamentele DIMINEȚII propune viitorilor locatari și o simulare în privința mobilierului, a elementelor de decor și a corpurilor de iluminat, simulare care să vină în sprijinul viitorilor locatari atunci când va veni momentul să mobileze și să amenajeze interior locuința.
Apartamentele dispun de funcția de setare a temperaturii în fiecare cameră. Acest lucru permite reglarea temperaturii în mod individual pentru fiecare cameră și oferă un confort sporit pentru toți aceia care aleg să locuiască într-unul din aceste imobile.
Fiecare dintre apartamentele DIMINEȚII oferă finisaje interioare de calitate. Grupurile sanitare sunt echipate cu instalații sanitare moderne și de calitate. Gresia și faianța vin să asorteze celelalte detalii ale amenajărilor interioare.
Există opțiunea apartamentelor amenajate în stil neoclasic, respectiv în stil contemporan. Fiecare dintre amenajările interioare este realizată astfel încât nuanțele de culoare ale pereților și pardoselii să fie asortate și să creeze un ambient unitar și relaxant în același timp. Ușile sunt realizate din materiale la standarde ridicate de calitate care să ofere deopotrivă durabilitate, un aspect elegant, dar și o izolare fonică eficientă. Ușile de la intrarea în apartament sunt masive de minim 75 kg.
Atenția la detalii și stilul minimalist pot fi găsite în fiecare dintre apartamentele DIMINEȚII. Întreaga planimetrie a acestor locuințe este organizată într-un mod aerisit, fără a exista sentimentul de aglomerare pentru accesoriilor folosite.
Din perspectiva confortului, pardoseala oferă o izolație termică și fonică foarte bună prin prisma tehnologiei europene folosite în acest sens. Izolația fonică este foarte eficientă datorită pereților în 3 straturi între apartamentele din cadrul complexului rezidențial. Sistemul de canalizare este unul modern, care se bazează pe țevi fonoabsorbante.
Geamurile oferă priveliști fabuloase și sunt de o calitate foarte ridicată. Vorbim despre geamuri cu 5 camere care au profile PVC de 70 mm, 3 straturi de sticlă 4S + Low-E. Profilele PVC împreună cu sticla acestor geamuri oferă confort ridicat atât în lunile reci de iarnă, cât și în zilele caniculare de vară, pentru că oferă protecție împotriva razelor ultraviolete și împotriva efectului de seră din locuințe.
Gândite pentru a oferi confort și, în același timp, pentru a fi utile activităților casnice zilnice, finisajele și amenajările apartamentelor DIMINEȚII sunt caracterizate de coeziunea dintre conceptul minimalist și funcționalitatea pe care trebuie să o îndeplinească fiecare dintre încăperile unei locuințe.

Un concept modern de ansamblu rezidențial în Iași
Dezvoltatorul imobiliar a conceput un proiect urban în care dincolo de locația deosebită și de confortul apartamentelor cu finisaje la standarde de calitate ridicată, viitorii rezidenți să poată beneficia inclusiv de facilități diverse și moderne chiar în incinta ansamblului rezidențial.
Din acest punct de vedere acest complex de locuințe oferă acces la spații de joacă pentru copii, dispune de acces securizat în incinta ansamblului rezidențial și de interfon pentru intrarea în scările blocurilor, parcare subterană și supraterană, spații verzi pentru recreere, rasteluri pentru parcarea bicicletelor și supraveghere video.
Întreg complexul rezidențial are la bază conceptul de mediu fără bariere, concept menit a oferi acces facil și fără obstacole părinților care ies sau intră în scara blocului cu un cărucior ori persoanelor cu nevoi speciale. Toate aceste facilități transformă acest proiect imobiliar într-o zonă rezidențială sigură și confortabilă.

Vrei să te bucuri de toate ceea ce are de oferit proiectul imobiliar DIMINEȚII și de toate facilitățile oferite de apartamentele finisate? Te așteptăm la biroul de vânzări de pe Str. Dimineții nr.32 pentru mai multe informații, pentru vizualizarea detaliată a planimetriilor 3D sau pentru demararea procesului de achiziționare a unuia dintre apartamente.
Contactează-ne telefonic la numărul +40 33 222 81 34 iar pentru informații suplimentare referitoare la proiectul imobiliar și toate beneficiile accesează pagina web: diminetii.ro.
Disclaimer: Imaginea reprezentativă este o simulare — dezvoltatorul este scutit de responsabilitatea de a procura și instala mobilierul, accesorii și elemente de decor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here