ApaVital va asigura servicii de permanenta in perioada Pastelui. Vezi unde poti suna in caz de avarii

0
60

In perioada 6 aprilie – 10 aprilie 2018 (inclusiv) ApaVital va asigura doar o parte din activitățile pe care le desfășoară în mod curent. În primul rând, au fost stabilite echipe de intervenție care să asigure permanența pentru rezolvarea eventualelor disfuncționalități apărute atât la rețelele de apă din aria de acoperire, cât și la cele de canalizare.

De asemenea, activitatea de relații cu publicul va fi asigurată în această perioadă prin intermediul Centrului de Contact, operatorii de serviciu fiind la dispoziția utilizatorilor în fiecare dintre zilele menționate la numărul de telefon 0232.969.

Registratura ApaVital, casieriile ApaVital și ghișeul de primire a documentațiilor nu vor avea program de lucru. Întrucât casieriile societății vor fi închise, plata facturilor către ApaVital se va putea face prin plăți online, direct de pe portalul www.apavital.ro, prin intermediul altor instrumente de plată oferite de instituțiile bancare, dar și prin intermediul centrelor Pay Point sau Pay Zone care au program de lucru în această perioadă.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 1