Apel al PSD Botosani pentru reducerea taxelor si impozitelor propuse de Guver. Nu deranjati, la Iasi, “voievodul” Nichita se culturalizeaza!

0
70

PSD Botosani a inceput sa puna la dispozitia cetatenilor un formular prin care vor putea face un apel la parlamentarii botosaneni sa voteze scaderea de taxe si impozite prevazuta de noul Cod Fiscal propus de Guvernul Romaniei. Toate apelurile colectate de la botosaneni vor fi centralizate de PSD Botosani, iar apoi vor fi transmise parlamentarilor PNL, care pana in prezent nu si-au manifestat sustinerea pentru masurile de reducere a taxelor si impozitelor prevazute de noul regim fiscal.
Astfel, botoșănenii le vor putea cere parlamentarilor să voteze în favoarea măsurilor din noul Cod Fiscal, care va avea ca efect scăderea prețurilor, creșterea nivelului de trai și stimularea mediului de afaceri pentru crearea de noi locuri de muncă.
Fac un apel la cei care mă reprezintă în Parlamentul României să voteze scăderea taxelor și impozitelor și creșterea numărului de locuri de muncă”, se arată în Apelul adresat parlamentarilor de Botoșani pentru votarea noului Cod Fiscal.
Parlamentarii PSD și-au exprimat deja susținerea fără rezerve a noului regim fiscal și le-au cerut și celorlalți deputați și senatori botoșăneni să voteze proiectul în Parlament. Până în prezent apelul PSD Botoșani nu a primit niciun răspuns.
„Noi am făcut un apel politic către colegii noștri din PNL să susțină noul Cod Fiscal, pentru că este în avantajul celor care ne-au votat. Nu am primit niciun răspuns. Sperăm însă că dacă apelul va veni de la cetățeni, vor avea o atitudine mai responsabilă și vor vota în Parlament măsurile de diminuare a taxelor și impozitelor”, a declarat președintele PSD Botoșani, Andrei Dolineaschi.
Liderul social-democrat le-a reamintit deputaților și senatorilor PNL din Botoșani că în Parlament trebuie să-i reprezinte în primul rând pe cetățeni și abia apoi pe șefii lor de partid.
Parlamentarii sunt în serviciul cetățenilor. Așa spune Constituția României. Deci dacă un proiect este bun pentru cetățeni, trebuie votat de toți parlamentarii, indiferent ce le spun șefii lor de partid. Dintre cetățeni și șefii de partid ar trebui să conteze mai mult cetățenii”, a spus Dolineaschi.
Președintele PSD Botoșani a subliniat că cei care se declară „de dreapta” ar trebui să susțină fără rezerve noul Cod Fiscal, întrucât acesta propune cele mai liberale măsuri din ultimele două decenii. „Noi știm că în noul PNL se ascunde așa-numita Alianță a Răului PNL-PDL, cu cei care au luat cele mai dure măsuri împotriva întreprinzătorilor și salariaților, în timpul guvernării Boc-Băsescu. Dânșii pretind însă că s-au schimbat, că acum sunt liberali și că susțin măsurile de dreapta. Au ocazia să demonstreze că e așa! Să voteze noul Cod Fiscal care propune cele mai liberale măsuri de după Revoluție! Dar dacă nu vor vota, înseamnă că toată această paradă cu politica de dreapta e doar o mare ipocrizie”, a subliniat liderul social-democrat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here