“Apoliticul” Dan Carlan, somat sa isi dea demisia. “Daca nu-si poate calca pe suflet pentru a semna suspendarea lui Gheorghe Nichita, se impune demisia”

0
72

Dupa gafele de lipitor de afise pe care le-a facut prefectul Dan Carlan numai in ultimele 24 de ore, administrativul dar si politicul acestui oras au reactionat pe masura. Potrivit deputatului PMP, Petru Movila, masura suspendarii presedintelui Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, ar trebui luata si in cazul primarului Gheorghe Nichita, in caz contrar s-ar impune o demisie pentru prefectul in functie al Iasului.
Dan Carlan ne-a aratat ieri cum vointa Prefecturii Iasi este clar orientata catre PSD. Rastalmacind cum a vrut dumnealui o decizie a unei instante de judecata si pus la zid chiar de catre Curtea de Apel, prefectul ne demonstreaza ce inseamna sa fii impartial si apolitic, dar pro PSD Modul in care prefectul trateaza situatiile in care se afla primarul Gheorghe Nichita si presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei, ne dovedeste reaua credinta cu care acesta actioneaza, protejand in mod vadit PSDul si pe Nichita.
Ne asteptam ca aceeasi operativitate de care a dat dovada in cazul lui Adomnitei sa existe si in momentul in care va veni comunicarea deciziei in privinta lui Gheorghe Nichita. Surprinzator este si faptul ca in acest caz, prefectul s-a mobilizat in mai putin de 24 de ore, in timp ce la Tansa si la Cozmesti se asteapta o decizie din partea sa, pentru organizarea unor noi alegeri locale, de cateva luni de zile.
Indiferent de argumentele care au stat la baza dorintei prefectului de a-l suspenda pe Cristian Adomnitei, aceeasi masura trebuie luata si in cazul lui Gherghe Nichita. Preferintele personale si politice ale prefectului nu au ce sa caute in aceasta situatie din care iesenii vor iesi doar pierzatori. In cazul in care acesta considera ca nu-si poate exercita atributiile de prefect si nu-si poate calca pe suflet pentru a semna suspendarea lui Gheorghe Nichita, se impune demisia lui Dan Carlan”, a declarat Petru Movila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here