Aproape 350 de firme ieşene clasate în Topul Naţional al Firmelor, realizat de Camera de Comerţ

0
65

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi a publicat lista firmelor din Iaşi care s-au clasat în Topul Naţional al Firmelor. Acest clasament este realizat pe baza unei metodologii complexe şi unitare la nivel naţional. Topul Naţional al Firmelor este organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie a României, în baza clasamentelor furnizate de Camerele de Comerţ şi Industrie Judeţene.

 „Clasamentul de Top, prin constanţă şi obiectivitate, este fără doar şi poate un reper pentru mediul de afaceri. Camera de Comerţ îi felicită pe toţi cei care au reuşit performanţa de a se clasa pe locurile 1-10 în Topul Naţional, a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

Anul acesta, dintre cele 2.827 firme clasate în topul judeţean, 342 firme s-au clasat în Topul Naţional, un număr similar cu anul precedent. 48 firme s-au clasat pe locul 1 la nivel naţional, 77 firme pe locurile 2-3, iar 217 firme pe locurile 4-10.

Dintre firmele ieşene clasate în Topul Naţional, se disting branduri consacrate, precum: Antibiotice, Conex Distribution, Cotnari, Fermador, Das, Proinvest Group, Brikston Construction Solutions, Totalgaz Industrie, Transgor Logistik, Polirom Packaging, Self Trust, Coriolan Aur Smarald, Roton, Electra, Sedcom Libris, Sophia Romania, Ircon, Art Georgies, Delphi Diesel Systems Romania, Kosarom, Amazon Development Center, Iulius Management Center, Conduent Business Services Romania, Omco Romania, Te-Rox Prod, Ecolab, SCC Services Romania etc. Lista completă a firmelor poate fi consultată online site-ul Camerei de Comerţ, www.cciasi.ro, în secţiunea dedicată.

Gradul de prezenţă al firmelor ieşene în Topul Naţional al Firmelor confirmă tendinţa pe care o arată indicatorii statistici cu privire la evoluţia societăţilor comerciale, respectiv o consolidare a economiei locale, pe ansamblul ei. Ca domenii de activitate, este îmbucurător faptul că un sfert din firmele din industrie prezente în clasamentul local (26%) se regăsesc şi top 10 la nivel naţional. De asemenea, menţionăm şi IT-ul, serviciile profesionale şi agricultura, fiecare cu o reprezentare de 12-13%. Nu mai puţin de 200 dintre firmele ieşene clasate în acest an în Topul Naţional s-au numărat printre laureaţi şi la ediţia anterioară a acestuia a completat  Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ.

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi a demarat pregătirile pentru evenimentul anual dedicat premierii firmelor performante. Anul acesta, Gala Mediului de Afaceri se va desfăşura pe 1 noiembrie şi va fi găzduită de hotel-restaurant „La Castel”, iar la eveniment sunt aşteptaţi să participe antreprenori şi manageri de top. Gala Mediului de Afaceri va cuprinde Festivitatea de premiere şi Dineul laureaţilor. De asemenea, în cadrul Galei, va fi lansată oficial ediţia din acest an a catalogului Topul Firmelor, precum şi cea a Breviarului Economic al Judeţului Iaşi. Antreprenorii şi managerii care sunt interesaţi să participe la evenimentul din 1 noiembrie, pot accesa detaliile evenimentului pe site-ul Camerei de Comerţ, www.cciasi.ro, secţiunea Gala Mediului de Afaceri.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here