Aproximativ 3% dintre candidati nu s-au prezentat la ultima proba din Evaluarea Nationala

0
56

Din totalul celor 6106 candidaţi înscrişi la examenul de Evaluare Naţională, 5936 au participat la proba scrisă susţinută la disciplina Matematică (97.22%). Prezența a fost foarte bună, numărul de absenți încadrându-se în limitele normale pentru un examen de o asemenea anvergură, sustin sefii ISJ Iasi.

Rezultatele iniţiale pentru sesiunea din acest an a Evaluării Naţionale vor fi afişate în data de 26 iunie, iar eventualele contestaţii vor putea fi depuse pe parcursul aceleiaşi zile, în intervalul orar 16.00-20.00. Rezultatele finale vor fi afişate în ziua de 30 iunie.

Am parcurs și această probă cu bine, suntem în grafic cu toate activitățile. Ne pregătim deja pentru prima probă scrisă a Bacalaureatului, în ziua de luni, 26 iunie. Alți 4 644 candidați așteaptă cu emoție să înceapă examenul de Bacalaureat în 15 centre de examen (11 în Iași, 2 la Pașcani, 1 la Hârlău și 1 la Târgu Frumos). Suntem conștienți de importanța acestor examene pentru viitorul elevilor noștri și dorim să le fim aproape, oferindu-le condiții foarte bune de examen, comisii cu profesori competenți, corecți, bine instruiți“, a precizat prof. dr. Genoveva Farcas, inspector școlar general.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here