Asa arata strada Gospodarilor dintr-o comuna ieseana stapanita de o putoare pesedista

0
64

Sub unii primari din judet, pute pamantul sub ei de prostie si dezinteres fata de comunitate. Aceeasi soarta are si pamantul de sub alegatorii din comuna ieseana Tibana, care pentru o sticla de ulei si doua pionieze, au reusit sa-l tintuiasca in fotoliul de primar, pentru inca un mandat, pe social democratul Gheorghe Rotundu, iar acum il judeca din sant.   

Mulțumesc primăriei că imi ia impozit la an pe 2 mașini, cam 3,4 mii lei pe an. Nu mai zic de impozitu pe proprietăți. Pentru ce dau 2,5 mii de lei pe an, impozit la un singur autoturism ? De banii ăia faceți măcar drumurile ! Noi aducem bani în comună si nu stim unde se duc banii astia, ca drumurile arata cum arata”, spune Adelin Dirjan, localnic din satul Garbesti, comuna Tibana.

Omul este oarecum indreptatit sa se revolte, in conditiile in paradoxul face sa locuiasca pe strada Gospodarilor, in fapt o ulita desfundata in care i se ipotmolesc cizmele dupa fiecare  mocaneasca, fiind nevoit de multe ori sa fie tracat de alti megiesi sau de neveste.

Comunele din sudul judetului, printre care se afla si Tibana, au ramas impotmolite in timp, la propriu. Educatie ioc, drumuri sau utilitati deloc! Voinesti, o comuna in care dominanta demografica este data de beneficiarii de ajutor social, este urmata de Tibana si Tibanesti, comunele betivilor si putorilor. Aceasta tripleta cuprinsa in miezul axei Miroslava – Dagata, este urmarita parca de blestemul unor alegatori inconstienti care isi risipesc voturile pe oameni asemenea lor – delasatori, dezinteresati, slab pragatiti, fara initativa, corupti si lipsiti de perspectiva, slugi ale liderilor de partid, nu ale intereselor comunitare.  

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 1