Ateneul Național din Iași invită ieșenii la Zilele Tătărașului

0
60

Zilele Tătărașului, ediția a IV-a, va fi sărbătorită în primele două zile ale verii, pe 1 și 2 iunie. Ateneul Național din Iași în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, organizează două zile pline de activități captivante pentru ieșeni. Accesul este liber!

Sâmbătă, pe 1 iunie, vor avea loc momente artistice susținute de Corul DoReMi, coordonator Corina Dumitru și Ansamblul Folcloric de Copii și Tineret Florile Moldovei din cadrul Ansamblului Artistic Profesionist Constantin Arvinte, expoziție de fotografie și proiecție de film pentru copii.

Duminică, pe 2 iunie, sunt oficiată sfânta liturghie de hramul bisericii Sf. Ioan cel nou de la Suceava – Nicoriță. Va fi lansată expoziția albumului foto Urmele Tătărașului de altădată, realizate de Ozolin Dușa și Andrei Apreotesei, concert Andra Botez & Band și trupa Trabanda, și alte surprize. Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment, puteți accesa aici: https://www.facebook.com/AteneulNationalIasi.

De asemenea, pe 1 iunie, de la ora 09:00, la Catedrala Mitropolitană din Iași, ÎnaltPreaSfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei va oficia Liturghia Copiilor. Răspunsurile vor fi date de 130 de copii din Corul de Copii al Municipiului Iași, dirijor Raluca Zaharia, Corul DoReMi, dirijor Corina Dumitru și Corul Angeli Junior, dirijor Florin David.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here